Környezetbarát Aromaterápia?

Igen! A gyártás során kibocsájtott szén-dioxid mennyiségét erdőtelepítésekkel ellensúlyozzuk. Kevesen tudják, de egy fa 300 kg szén-dioxidot képes megkötni évente!

Ültettünk együtt
1 Fát
Szén-dioxiddal kevesebb
0 kg /év
faultetes

Miért is annyira hasznos a faültetés?

01  Segítik az élőhely megőrzését

A halak élőhelyeit súlyosan érintheti az erdőirtás. A talaj eróziója iszapot idéz elő, ami blokkolja a vízi növények virágzásához szükséges napfényt. A faültetés segíti a talajtakaró helyben tartását, ami tisztább vizet és egészségesebb halpopulációt jelent.

02  Védelem az időjárás ellen

A faültetés segíti a föld megóvását a talaj és a szél eróziójától. Szélsőséges időjárási körülmények között a fák elfogják a szelet és az esőt, és olyan pajzsot hozhatnak létre, amely elősegíti a vadon élő állatok védelmét.

03  A talaj termékenyebbé válik

A fák alapvető tápanyagokat és ásványi anyagokat szolgáltatnak, amelyek így a talajba kerülnek. Ezek a táplálják a földet és támogatják a többi növény életét, ami lehetővé teszi, hogy az elhagyatott területek gyümölcsözővé válhassanak.

04  Elnyelik a szén-dioxidot

A fák egy fotoszintézisnek nevezett folyamatot használnak a szén-dioxid oxigénné történő átalakításához. A CO2-szint emelkedésével a fák szerves fegyverként szolgálnak az éghajlatváltozás ellen, így elősegítve a hosszabb életet a Földön.

faultetes

Támogatott Projekt

Elhatároztuk, hogy 1 facsemetét ültetünk minden megvásárolt diffúzor után. Természetesen elsősorban Magyarországra koncentrálunk és az ígéretünk megtartásához a MyForest faültetéssel foglalkozó szervezettel működünk együtt.

MyForest Közösségi Erdők: Ez a magyar alapítvány egy olyan kezdeményezés, amely először Magyarország különböző pontján, majd nemzetközi szinten kíván platformot létrehozni a földön található erdők számának megduplázása érdekében.

100% garancia

faultetes

A partnerkapcsolat keretein belül havi szintű beszámolók alapján átutaljuk nekik az eladott termékek után járó összeget. A szervezet oldalán megtekinthetőek bárki számára a pénzügyi kimutatásaik, így mi is garantálhatjuk, hogy a befolyt pénzt az utolsó centig a fák ültetésére fordítják. A projektek menüben megtalálhatod az Aromamazing által ültetett fákat. 

3 egyszerű lépés

Hogyan tudsz részese lenni a zöldebb világért projektben?

Ha növeljük a fák és az erdők számát, akkor több szén-dioxidot képesek megkötni, így visszafordíthatjuk a globális felmelegedést és az erről szóló vészjósló folyamatokat.

01

Válaszd ki a diffúzorodat

Válaszd ki a hozzád legközelebb álló diffúzorodt. Legyen az fa mintás vagy modern akkumulátoros.

02

Küld el a rendelésedet

Miután sikeresen kiválasztottad a diffúzorodat, akár INGYEN és már másnap kiszállítjuk neked.

03

Zöldebb Magyarország

A diffúzorokból származó összeg egy részét mi minden hónap elején átutaljuk a MyForest alapítványnak, akik elületetik a fádat.

Gyakori kérdések

Igen! Minden hónapban összegezzük, hogy mennyi diffúzor került megrendelésre és ezt követően az adott összeget elküldjük a MyForest-nek. Az ő oldalukon nyomon lehet követni, hogy ki mennyi fával járult hozzá a szebb jövőért. Továbbá a Blog-ban mindigfeltőltünk egy bizonylatot, ami megmutatja, hogy az adott hónapban mennyi fával járult hozzá az Aromamazing. 

A fa fajtáját mindig a talaj határozza meg, de minden esetben őshonos fák kerülnek elültetésre.

Természetesen. A MyForest vállalja, hogy az ültetést követő 10 éven keresztül gondozza a facsemetéket, hogy azok valóban életben maradjanak és ellássák feladatukat a klímaváltozás elleni harcban.

A MyForest alapítvány projekt alapon végez faültetéseket, a jelenlegi projekt Baranya megye, Erzsébet település 029/9 beerdősítése.

Lépjen velünk kapcsolatba

Tudunk valamiben segíteni?