Relaxáció felsőfokon

Megérkeztek az új akkumulátoros diffúzoraink!

Szeretnél egy olyan diffúzort, amit bárhol elhelyezhetsz az otthonodban?
A megoldás az akkumulátoros diffúzorok!

Diffúzorok

Visszajelzések

dahlia-aroma-diffuzor

Miben segít az Aromamazing diffúzor?

Frissíti és párásítja a levegőt az illóolajok jótékony erejével.

Lakásunkban az ideális páratartalom 40 és 60% között van. Ha ennél alacsonyabb, akkor könnyen kialakulhat a száraz köhögés, orrdugulás, szem és bőrszárazság. Viszont ha az ajánlatnál magasabb a páratartalom, akkor növelik a gombák és más számos kórokozók elszaporodását. Ezért nagyon fontos az ideális páratartalom megtartása

A párásító könnyebben kezelhetővé teszi az eldugult orrot, mivel pótolhatják a házak és irodák légkondicionálása és központi fűtése miatt elveszített nedvességet. Ez megnyugtatja az orrszöveteket, kezelheti és megszünteti a száraz levegő okozta esti orrdugulás okait. Illóolaj használatával számos egészségügyi problémára megoldást találhatunk.

Ajánlott illóanyagok:

 1. Eukalpiptusz
 2. Borsmenta
 3. Teafa

A száraz levegő a felelős a reggeli reszelős hangért is.

Az Ultrahangos Illóolaj Párologtatók használata alvás közben nedvesen tartja a torkod, és ezzel megvédi azt az ingerlő szerektől, és lehetőséget ad a gyógyulásra. Alkalmazzuk száraz köhögés ellen a lakásunkban!

Ajánlott illóanyagok:

 1. Eukalpiptusz
 2. Borsmenta

A hidegpárásító működése közben állandó nedvességet enged a levegőbe, hozzájárulva az otthon egészséges páratartalmának fenntartásához. Az enyhén nedves levegő segíthet megnyugtatni a hörgőcsöveket és enyhíti az elszíneződött nyálkahártya felhalmozódását.

Ajánlott illóanyagok:

 1. Eukalpiptusz
 2. Borsmenta
 3. Citrom
 4. Teafa
 5. Rozmaring
 6. Levendula

A különböző illóolajok belélegezve csökkentik a stresszt és javítják alvásminőségünket. A rendkívül halk működés pedig az éjszakai pihenést sem zavarja.

A szinuszitisz kezelésének elsődleges célja az orrmelléküregek nyálkahártyájának gyulladásának gátlása és a nyálkahártya cseppfolyósítása.

Ha az otthoni levegő száraz, akkor nedvesség hozzáadásával, hidegpárásító készülék segítségével megelőzhető a szinuszitisz. A hideg, párás levegő csökkentheti az arcüreggyulladást okozó nyálkahártya duzzanatot.

Ajánlott illóanyagok:

 1. Eukalpiptusz
 2. Borsmenta
 3. Citrom
 4. Teafa

Tudtad?

Számunkra a vásárlók elégedetsége és bizalma a legfontosabb, amiért mindent megteszünk.

aromaterapia-garancia

Biztonságos fizetés

Adataid fizetéskor a legnagyobb biztonságban lesznek. Köszönhetően az SSL bizonyítványunknak és fizetési partnereinknek.

aromamazing-szallitas

1 nap
Szállítás idő

Termékeinket 1 – 2 munkanapon belül biztonságosan kiszállítjük egész Magyarország területére, akár INGYEN is.

aromaterapia-garancia

1+1 év
Garancia

Minden diffúzorhoz 12 hónap garanciát adunk, viszont lehetőség van +12 hónapot igényelni a termékoldalon.
Fontos, hogy utólag a garanciát nem lehet meghosszabítani.

Gyakori kérdések

Nem! A hidegpárás, másnéven ultrahangos porlasztással működő párologtatás nagy előnye, hogy nem melegíti fel se a vizet se az illóolajokat, így megőrzik minden előnyös tulajdonságukat. Továbbá a gyerekek és a házikedvencek is nagyobb biztonságban vannak.

A hagyományos párásítók a víz felmelegítésével párásítanak, míg az Aromamazing diffúzorok a víz ultrahangos membrán felbontásával hideg párát állítanak elő. Azért fontos a hideg pára mivel a víz melegítése nélkül az illóolajak minden előnyös tulajdonsága és képessége megmarad.

A klasszikus, jól ismert párásítókhoz, párologtatókhoz képest az Aromamazing termékek 150 ml – 800 ml vizet is képesek elpárologtatni, így ritkán szükséges utántőlteni.

Az Aromamazing Diffúzor víz és illóolaj hozzáadásával működő, aromaterápiás párologtató készülék, mely ultrahangos technológiával frissíti a levegőt és kellemes illatot varázsol otthonodba 100% tisztaságú illóolaj csomagjaink használatával.

A diffúzor alján található ultrahangos membrán magas frekvencián gyors rezgéssel alakítja át a vizet apró vízcseppekké, melyet a szobában egy beépített porlasztó segítségével oszlatnak el.

Teljesen biztonságos, minimális hőt termel, ami a termék alján található ventillátoron keresztül fúj ki. A pára teljesen hideg (szobahőmérsékletű). Egy dologra kell figyelni, hogy a párásítót az aljánál fogva kell megfogni.

Az akkumulátorral rendelkező készülékeink csak egy porlasztó membránnal működnek, ezért működésük teljesen hangtalan.

Viszont a hálózati adapterrel működtethető készülékeink egy ventilátor vannak ellátva, ezért minimális hanggal járnak.

Az Aromamazing párologtató ultrahangos technológiával működik, ennek köszönhetően olyan apró részecskékre választja szét a víz és illóolaj molekulákat, hogy azok garantáltan nem csapódnak le. Nem kell félned attól, hogy a párologtató körül vagy bárhol a szobában víztócsával, esetleg nedves fal-vagy bútorfelülettel találkoznál.

A készülék csak és kizárólag természetes, 100 % tisztaságú illóolajakkal használható, egyéb esetben a garancia érvényét veszti. Ennek oka, hogy a mesterséges illóolajak használata károsodást okozhat a készülékben, emellett ezek az illatok az egészségre is rendkívül ártalmasak.

Ezért is ajánljuk az Aromamazing illóolajokat, mivel 100%-ban természetes anyagokból készülnek és garantáltan nem tesz kárt a diffúzorban.

Nem! A vízben oldódó és 100%-ban természetes eredetű illolajok teljesen elkeverednek a vízmolekulákkal így nincs lehetőség, hogy fennakadjon a szűrőn.

Ha mégis látja, hogy elszíneződik a szivacs vagy nem érzi az illóolajat, akkor az bizonyára szintetikus NEM természetes anyagokból származik, ami nem tud elkeveredni a vízzel. Ebben az esetben inkább válasszon egy másik márkájú illóolajat.

Igen, a párologtatás és a világítás külön programozható.

A helyiség méretétől függően 4-6 csepp elég egy teli tartály (kb. 400 ml) vízhez. Az elején érdemesebb kevesebb illóolaj mennyiséggel kezdeni és ha ezt követően nem tartja kellően intenzívnek, akkor még fokozatosan adagolhat hozzá.

Illóolajok NEM része a csomagnak, külön kell őket megrendelni. Fontos, hogy a nálunk forgalmazott, 100% természetes eredetű és vízoldékony illóolajokkal van tesztelve a termék, így a maximális hatékonyság eléréséhez az Aromamazing illóolajat használja.

Javasolt a desztillált víz használata, ugyanis megakadályozható a vízkő képződés, de a csapvízzel is ugyan úgy működni fog a diffúzor.

Azonban csapvíz használata esetén érdemes minden használat után eltörőlni a készüléket, hogy a vízkő ne rakódhasson le. Fontos, hogy az elektronika része nem vízálló, ezért NE engedjen rá vízet. 

A tartályon fel van tüntetve a maximális vízszint, amit nem szabad túllépni, mert az a készülék meghibásodásához vezethet.

Mivel a diffúzorok nem alkalmaznak hőt a párologtatás során, ezért a hőre érzékeny illóolajok nem fognak károsodni. A gondtalan és pihentető alvás érdekében ajánlatos ilyen típusú készülékeket választani.

A légutakba nem párás levegő kerül, hanem az orrodat és légutakat is nedvesen tartó, apró aroma vízcseppek, amelyek megakadályozzák az orr kiszáradását. Terápiás célból ez a leghatékonyabb módszer.

A diffúzorok nyílt láng használata nélkül biztonságosabb párologtatást tesz lehetővé, hiszen ezeket a készülékeket elektromos hálózatról üzemeltethetjük Ennek egyik nagy előnye, hogy nem igényel felügyeletet, ezért gyerekszobában és alvás közben is alkalmazható.

Igen, ajánlott. A heti egyszeri tisztítás megnöveli a készülék élettartamát. Vagy csapvíz használata esetén minden használat után érdemes megtisztítani.