100% megbízhatóság

SZÁLLÍTÁSI GARANCIA

Nem mindegy, hogy honnan rendelsz!

Előfordult már…

  • hogy összekeverték a megrendelésedet valaki máséval és női arckrém helyett férfi tusfürdőt kaptál?
  • hogy 4 terméket rendeltél, de csak 3 volt a csomagban?
  • hogy megsérült a termék, mert nem volt megfelelő a csomagolása?
  • hogy más címre küldték a csomagodat, és járhattál utána?
  • hogy napokat, heteket, esetleg hónapokat vártál valamire?

Ha igen, akkor biztosan értékelni fogod azokat a webshopokat, akik a Webshippyvel dolgoznak! Nálunk ilyesmi nem fordulhat elő!

Miért jó az, hogy tőlünk érkezik a csomagod?

Mert így nem csak a rendelésed leadásakor, hanem a csomag megérkezésekor is mosolyoghatsz:

  • Készleten lévő termékek esetén rendelésed 1-2 munkanapon belül megérkezik hozzád.
  • Biztos lehetsz benne, hogy pontosan azt kapod, amit rendeltél, kifogástalan állapotban.
  • Odafigyelünk a környezetre, így lehetőség szerint olyan csomagolóanyagokat használunk, amelyek 100%-ig lebomlanak vagy újrahasznosíthatóak.

Ha mégis hiányos a megrendelt termék, akkor kérlek azt 1 napon belül jelezd nekünk az info@aromamazing.com-ra, mivel csak így tudjuk figyelembe venni a reklamációdat. 1 napon túli reklamációt hiányos termékek esetén, már nem tudunk figyelembe venni!

Minőség garancia

Kizárólag ellenőrzött minőségű termékeket forgalmazunk és csak olyan termékeket küldünk el neked, amilyeneket mi is szeretnénk kapni, amikor vásárolunk. Ha véletlenül mégis átcsúszik egy kevésbé tökéletes termék a rostánkon, azonnal kicseréljük egy tökéletesre.

Kizárólag az Aromamazing  100% természetes illóolajjal, továbbá diffúzor esetén csak a desztillált víz használatával érvényes a garancia! Ezen elmulasztások a garancia érvényét veszti! A vízkeménysége és az oldószeres aroma illóolajok mesterséges anyagai (például: alkohol) a terméket és annak felületét károsíthatja és ebben az esetben a garancia érvénytelenné válik. Mesterséges illóolajak használata károsodást okozhat a készülékben, emellett ezek az illatok az egészségre is rendkívül károsak. Ezért ajánljuk az Aromamazing illóolajait, mivel 100% természetes eredetűek és biztosan nem teszi tönkre a diffúzort vagy hat károsan az egészségre. Fontos, hogy a diffúzor elektronikája nem vízálló! Ha az elektronikába víz megy, abban az esetben a készülék elveszti garanciáját!

Minden diffúzorhoz 12 hónap garanciát adunk, viszont némelyik terméknél lehetőség van +12 hónapot igényelni a termékoldalon felár ellenében. Fontos, hogy utólag a garanciát nem lehet meghosszabítani. A jótállási idő kezdete a számlán feltüntetett dátumtól érvényes. Ha nem áll módunkban a termék javítása és cseréjére sincs lehetőség, akkor visszatérítjük a teljes vételárat.

A garanciális időszakban a vásárlási bizonylat elküldésével vagy jogosult az esetleges gyártási hibák ingyenes javíttatására.

100% elégedettségi garancia

Ha úgy esett, hogy a lótuszos mintájú autósillatosító helyett mégis inkább az bükkfa mintájút szeretnéd, vagy a világosabb árnyalatú diffúzor helyett a sötét árnyalatút, akkor ne csüggedj. Írj nekünk 14 napon belül, egyeztetünk, visszaküldöd és mi küldjük is a másikat.

Abban az esetben működik, ha ugyanabban az árban van a cseretermék, mint az eredetileg választott. Az eredeti termék visszaküldéséről és annak költségeiről neked kell gondoskodnod. Illetve a kicserélt termék visszaküldésének költsége is téged terhel. 

Csere garancia

Kizárólag 100% természetes, oldószermentes, bevizsgált illóolajat és  desztillált vizet használjon! A vízkeménysége és az oldószeres aroma illóolajok mesterséges anyagai (például: alkohol) a készüléket és annak felületét károsíthatja és ebben az esetben a garancia érvénytelenné válik. Fontos, hogy a diffúzor elektronikája nem vízálló! Ha az elektronikába víz megy, abban az esetben a készülék elveszti garanciáját!

FONTOS, hogy a visszaküldéshez szükség van a termék dobozára és a hozzá tartozó tartozékaira. Visszaküldést követően a terméket átnézzük és ha mindent rendben találunk, akkor kicseréljük egy másikra vagy visszautaljuk a pénzt.  

Ha a vásárolt termék nem működik, akkor szíveskedj visszaküldeni 14 napon belül a postacímünkre. A 14 napos csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek elektronikai meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodásokra (pl. leesés következtében összetört, beázott, az ultrahangos porlasztó membrán külső behatás által megsérült) nem érvényes a garancia. Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt, akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.

Email garancia

Ha bármely probléma merülne fel az általad megvásárolt termékkel kapcsolatban, akkor írj nekünk üzenetet a lenti email címre és mi szívesen segítünk!

info@aromamazing.com

KIPRÓBÁLOM

Az Aromamazing készülékek által teljesített szabványok és előírások

aromaterapia
aromaterapia
aromaterapia
aromaterapia

Lépjen velünk kapcsolatba

Tudunk valamiben segíteni?


Facebook-f


Instagram