történetünk

Miért kezdtünk el az aromaterápiával foglalkozni és miért fontos számunkra az emberek lelki állapota?

Hogyan lehetne az Aromamazinget jellemezni?

Hihetetlen aromaterápia élmény

Pár sor rólunk

Az Aromamazing csapata egy környezetbarát közösség. A filozófiánk az, ha kicsiben is, de hozzájáruljunk a bolygónk megvédéséhez,  földünk jobbá tételéhez, és nem utolsó sorban egészségünk megőrzéséhez. 

aromamazing-rolunk
aromamazing-rolunk

Szemléletmódunk

Mindenképp olyan termékeket szerettünk volna megismertetni amely hasznos az emberek számára és támogatja a tudatosabb életmód felé haladást. Azért esett a választás az aroma termékekre, mivel 100% természetes anyagokat tartalmaznak és több mint 100 jótékony hatással rendelkezik.

Küldetésünk

Számunkra fontos a környezetvédelem. Ezért arra törekszünk, hogy minimalizáljuk a diffúzorok készítése és értékesítése során létrejött hulladékot. Emiatt minden megrendelt diffúzor árából támogatunk egy szervezetet, melynek célja a globális felmelegedés megfékezése, melyet fák ültetésével szeretnének elérni. Ezzel is szeretnénk meghálálni Földünk egyik ajándékát: a növényeket.

faultetes
faultetes

Célunk

A célunk, hogy segítsük az embereknek egy jobb és nyugodtabb környezetet kialakítani ebben a rohanó is stresszes világban. Az Aromamazing csapata célul tűzte ki, hogy minden megvásárolt diffúzor után egy fának ad éleltet. A vágyunk, hogy 2030. január 1-ig 1 millió fát ültessünk el. Veled sikerülhet! Adjuk vissza az állatvilág természetes élőhelyét, állítsuk meg a felmelegedést és szívjunk tiszta levegőt.

Miért érnéd be kevesebbel?

Eljött a te időd, hogy változtass

Elég volt a folyamatos stresszből és a rossz közérzetből!