Gyakran Ismételt Kérdések

Általános kérdések

Webáruházunkban bankkártyával, banki előreutalással, vagy utánvéttel tudsz fizetni. Utánvétel esetén a futárnál készpénzzel és kártyával is lehet fizetni.

Minden diffúzorra 12 hónap garanciát biztosítunk, de a feliratkozott klubtagoknak viszont plusz 12 hónap garanciát adunk, ami összesen 24 hónap. 

A terméktől elállni vagy kicserélni 14 napon belül van rá lehetőség

A bővebb információkról a IDE KATTINTVA oldalon tudd többet olvasni.

Cégünk a Webshippy raktározási és szállítmányozási céggel van leszerződve a gyorsabb kiszállítás miatt. Ennek okán a megrendelt termékedet már 1-2 munkanapon belül kézhez venned.

Bővebben információt IDE KATTINTVA tudhatsz meg.

Diffúzorokról

Nem! A hidegpárás, másnéven ultrahangos porlasztással működő párologtatás nagy előnye, hogy nem melegíti fel se a vizet se az illóolajokat, így megőrzik minden előnyös tulajdonságukat. Továbbá a gyerekek és a házikedvencek is nagyobb biztonságban vannak.

A hagyományos párásítók a víz felmelegítésével párásítanak, míg az Aromamazing diffúzorok a víz ultrahangos membrán felbontásával hideg párát állítanak elő. Azért fontos a hideg pára mivel a víz melegítése nélkül az illóolajok minden előnyös tulajdonsága és képessége megmarad.

A klasszikus, jól ismert párásítókhoz, párologtatókhoz képest az Aromamazing termékek 150 ml – 800 ml vizet is képesek elpárologtatni, így ritkán szükséges utántőlteni.

Az Aromamazing Diffúzor víz és illóolaj hozzáadásával működő, aromaterápiás párologtató készülék, mely ultrahangos technológiával frissíti a levegőt és kellemes illatot varázsol otthonodba 100% tisztaságú illóolaj csomagjaink használatával.

A diffúzor alján található ultrahangos membrán magas frekvencián gyors rezgéssel alakítja át a vizet apró vízcseppekké, melyet a szobában egy beépített porlasztó segítségével oszlatnak el.

Teljesen biztonságos, minimális hőt termel, ami a termék alján található ventillátoron keresztül fúj ki. A pára teljesen hideg (szobahőmérsékletű). Egy dologra kell figyelni, hogy a párásítót az aljánál fogva kell megfogni.

Az akkumulátorral rendelkező készülékeink csak egy porlasztó membránnal működnek, ezért működésük teljesen hangtalan.

Viszont a hálózati adapterrel működtethető készülékeink egy ventilátor vannak ellátva, ezért minimális hanggal járnak.

Az Aromamazing párologtató ultrahangos technológiával működik, ennek köszönhetően olyan apró részecskékre választja szét a víz és illóolaj molekulákat, hogy azok garantáltan nem csapódnak le. Nem kell félned attól, hogy a párologtató körül vagy bárhol a szobában víztócsával, esetleg nedves fal-vagy bútorfelülettel találkoznál.

A készülék csak és kizárólag természetes, 100 % tisztaságú illóolajakkal használható, egyéb esetben a garancia érvényét veszti. Ennek oka, hogy a mesterséges illóolajak használata károsodást okozhat a készülékben, emellett ezek az illatok az egészségre is rendkívül ártalmasak.

Ezért is ajánljuk az Aromamazing illóolajokat, mivel 100%-ban természetes anyagokból készülnek és garantáltan nem tesz kárt a diffúzorban.

Nem! A vízben oldódó és 100%-ban természetes eredetű illolajok teljesen elkeverednek a vízmolekulákkal így nincs lehetőség, hogy fennakadjon a szűrőn.

Ha mégis látja, hogy elszíneződik a szivacs vagy nem érzi az illóolajat, akkor az bizonyára szintetikus NEM természetes anyagokból származik, ami nem tud elkeveredni a vízzel. Ebben az esetben inkább válasszon egy másik márkájú illóolajat.

Igen, a párologtatás és a világítás külön programozható.

A helyiség méretétől függően 4-6 csepp elég egy teli tartály (kb. 400 ml) vízhez. Az elején érdemesebb kevesebb illóolaj mennyiséggel kezdeni és ha ezt követően nem tartja kellően intenzívnek, akkor még fokozatosan adagolhat hozzá.

Illóolajok NEM része a csomagnak, külön kell őket megrendelni. Fontos, hogy a nálunk forgalmazott, 100% természetes eredetű és vízoldékony illóolajokkal van tesztelve a termék, így a maximális hatékonyság eléréséhez az Aromamazing illóolajat használja.

Javasolt a desztillált víz használata, ugyanis megakadályozható a vízkő képződés, de a csapvízzel is ugyan úgy működni fog a diffúzor.

Azonban csapvíz használata esetén érdemes minden használat után eltörőlni a készüléket, hogy a vízkő ne rakódhasson le. Fontos, hogy az elektronika része nem vízálló, ezért NE engedjen rá vízet. 

A tartályon fel van tüntetve a maximális vízszint, amit nem szabad túllépni, mert az a készülék meghibásodásához vezethet.

Mivel a diffúzorok nem alkalmaznak hőt a párologtatás során, ezért a hőre érzékeny illóolajok nem fognak károsodni. A gondtalan és pihentető alvás érdekében ajánlatos ilyen típusú készülékeket választani.

A légutakba nem párás levegő kerül, hanem az orrodat és légutakat is nedvesen tartó, apró aroma vízcseppek, amelyek megakadályozzák az orr kiszáradását. Terápiás célból ez a leghatékonyabb módszer.

A diffúzorok nyílt láng használata nélkül biztonságosabb párologtatást tesz lehetővé, hiszen ezeket a készülékeket elektromos hálózatról üzemeltethetjük Ennek egyik nagy előnye, hogy nem igényel felügyeletet, ezért gyerekszobában és alvás közben is alkalmazható.

Igen, ajánlott. A heti egyszeri tisztítás megnöveli a készülék élettartamát. Vagy csapvíz használata esetén minden használat után érdemes megtisztítani.

Igen! A szűrőbetét mosógépben nem mosható, de hetente egyszer javasolt a szappanos meleg vízzel történő átöblítése. Egy szűrőbetét élettartama – akár folyamatos, akár részleges használatnál – 6 hónap. Ezt követően javasoljuk a szűrőbetét cseréjét.

Fontos, hogy a mosásnál ne dörzsöljük a szűrőt, mert azzal tönkretehetjük. Inkább a szappan ráengedése után apróbb nyomásokkal érdemes megtisztítani.

Aromaékszerekről

Kizárólag ellenőrzött minőségű termékeket forgalmazunk és csak olyan termékeket küldünk el neked, amilyeneket mi is szeretnénk kapni, amikor vásárolunk.

Ha véletlenül mégis átcsúszik egy kevésbé tökéletes termék a rostánkon, azonnal kicseréljük egy tökéletesre.

Az Aromamazing ékszerei csak és kizárólag hipoallergén nemesacél anyagból készülnek. Ennek köszönhetően a rendszeres és hosszantartó használat után sem szineződnek vagy kopnak el.

A másik nagy előnye a nemesacélnak más bizsu anyaggal szemben, hogy használatkor nem fog bőrirritáció kilalakulni, mivel nem tartalmaz nikkelt és más allergén anyagokat.

A karkötő / nyaklánc anyaga hipoallergén rozsdamentes acél, amely hosszabb idő után sem fakul ki, nem veszíti el régi fényét.

Minden karkötőnkhöz / nyakláncunkhoz 10 db színes párnácskát adunk ajándékba, hogy kedvedre variálhasd ékszered megjelenését.

Igen! A nyaklánc teljes hossza 40 -45 cm és igény szerint változtatható.

Nem! Ennek oka, hogy az ékszereink hátlapja hermetikusan zárt és a hozzá tartozó több színű párnána magában tartja az illóolajat.

Nem, minden párnácska többször használható. Amennyiben más illóolajat használnál a párnácskán, előtte célszerű megmosni, hogy ne keveredjen az olajok illata. Ehhez csak tedd csap alá, mosd meg langyos vízzel és szappannal, majd hagyd megszáradni. 

Természetesen. Minden karkötőnkön található egy gomb, amelynek segítségével beállítható a tetszőleges méret, így vékony csukló esetén is tökéletesen illeszkedik.

Az illóolaj párnácskák hosszú ideig képesek megőrizni az illatokat, így alapvetően már 2-3 csepp illóolaj is elegendő, hogy egésznap érezhesd a választott olaj illatát.

Mindegyik Aromamazing ékszer rendelkezik 2 darab mágnessel, aminek köszönhetően csak akkor fog kinyílni, amikor te akarod és így nem fogod elhagyni az aromapárnát. 

Nem! Az Aromamazing összes ékszere kizárólag hipoallergén nemesacél anyagból készül, ami miatt sem elszíneződés vagy bőrirritáció nem fog kialakulni.

Nem! Mivel maga a zárszerkezet egy önzáró mechanizmus és csak akkor nyílik, amikor a viselője szeretné. 

Illóolajakról

Vásárlóink részéről gyakran felvetődő kérdés, hogy olajaink belsőleg alkalmazhatók-e. Válaszunk rendszeresen az, hogy nem ajánljuk és nem is ajánlhatjuk belsőleges fogyasztásukat, hiszen azok kozmetikumként kerülnek forgalomba. Az illóolajok koncentrált hatóanyag-tartalmúak, melyeknek ajánlott napi adagját csak orvosi rendeletre és kis adagban használható növényi készítmények (pl. nadragulya gyökérkivonat, ópium por) adagjaival egyezik meg, így használatuk különös figyelmet igényel, ezért sem ajánljuk az öngyógyításban történő belsőleges alkalmazásukat.

Illóolajaink esetén meglehetősen változatos a minőség-megőrzési idő, adott olajfajta tulajdonságaitól függően változik. Illóolajoknál ez általában a gyártástól számított 12-24 hónap.

Lépjen velünk kapcsolatba

Tudunk valamiben segíteni?


Facebook-f


Instagram