Csodás illatok egy ékszerbe zárva.

Élvezd az illóolajok jótékony hatásait bárhol és bármikor!

A nemesacél ékszerekhez tartozik 8-10 darab párna, aminek köszönhetően mindennap más illatot és színt tudsz kipróbálni.

Aromakarkötők

Visszajelzések

Miért jobb más ékszereknél?

Szeretnéd egész nap érezni kedvenc illóolajod illatát és jótékony hatását, de nincs mindenhol lehetőséged párologtatót használni?

Erre valók az aromaterápiás hipoallergén nemesacél ékszerek. Illattal feltöltött nyakláncok, karkötők, sőt még az autód számára is van egy ékszerünk.

Miben segít az Aromaékszer?

Bárhol és bármikor magaddal tudod vinni az illóolajok nyújtotta jótékony hatásait.

Miután feltöltötted kedvenc illóolajod illatával, a nyaklánc belsejében lévő filcpárnácska megőrzi a rácsöppentett illóolaj illatát és jótékony hatása hosszú órákon keresztül hat.

Az illóolaj jótékony hatása függ az adagolandó mennyiségtől is, de 3 csepp már elég ahhoz, hogy a belsejében lévő filcpárnácska egésznap megőrizze a rácsöppentett illóolaj illatát.

Gyönyörű, szemrevaló ajándék, ami nem csak dekoratív, de képes magába zárni az ajándékozott kedvenc illatát, ezért ideális választás a különleges ajándékok kedvelőinek.

Legyen az évfordulóra, születésnapra, ünnepre, ballagásra, Valentinnapra, karácsonyra vagy bármilyen más ajándékozási alkalomra.

Az Aromamazing ékszereink csak és kizárólag minőségi  hipoallergén nemesacélból készülnek, aminek az egyik nagy előnye más bizsu ékszerrel szemben, hogy használatkor nem vált ki allergiás reakciót, és az idő múlásával sem színeződik el.

Ékszereink egyedi megjelenést kölcsönöznek, amellyel könnyen kitűnhetsz a szürke tömegből és barátnőid elismerő pillantásait is elnyerheted. Ezen felül az Aromamazing ékszereinkhez 10 darab különböző színű párnát adunk ajándékba, aminek köszönhetően saját hangulatodra szabhatod az ékszereidet. 

Egyes illóolajok nyugtatják az idegeket és hozzájárulnak az elme ellazulásához, így egy igazán pörgős nap során is tökéletesen alkalmazhatod őket.

Bizonyos illóolajokban található növényi összetevők (terpének) segítenek növelni a koncentráció mértékét, javítva ezáltal a hatékonyságod.

Napjainkban nagyon sok ember küzd a szorongással, de a levendula illóolaj segítségével ezt enyhiteni tudja.

Más autós illatosítóval ellentétben itt nem keletkezik műnyag hulladék. A mosható és cserélhető párnának köszönhetően bármikor új illatra cserélheti a meglévőt és nem kell több ezer forintért utántöltőt vennie.

Tudtad?

Számunkra a vásárlók elégedetsége és bizalma a legfontosabb, amiért mindent megteszünk.

aromaterapia-garancia

Biztonságos fizetés

Adataid fizetéskor a legnagyobb biztonságban lesznek. Köszönhetően az SSL bizonyítványunknak és fizetési partnereinknek.

aromamazing-szallitas

1 nap
Szállítás idő

Termékeinket 1 – 2 munkanapon belül biztonságosan kiszállítjük egész Magyarország területére, akár INGYEN is.

aromaterapia-garancia

Minőségi
Garancia

Kizárólag ellenőrzött minőségű termékeket forgalmazunk. A termék kézhezvételétől számított 14 napon belül bármikor lehetőséged van elállni a rendeléstől.

Gyakori kérdések

Kizárólag ellenőrzött minőségű termékeket forgalmazunk és csak olyan termékeket küldünk el neked, amilyeneket mi is szeretnénk kapni, amikor mi vásárolunk.

Ha véletlenül mégis átcsúszik egy kevésbé tökéletes termék a rostánkon, azonnal kicseréljük tökéletesre.

Az Aromamazing ékszerei csak és kizárólag hipoallergén nemesacél anyagból készülnek. Ennek köszönhetően a rendszeres és hosszantartó használat után sem szineződnek vagy kopnak el.

A másik nagy előnye a nemesacélnak más bizsu anyaggal szemben, hogy használatkor nem fog bőrirritáció kilalakulni, mivel nem tartalmaz nikkelt és más allergén anyagokat.

A karkötő / nyaklánc anyaga hipoallergén rozsdamentes acél, amely hosszabb idő után sem fakul ki, nem veszíti el régi fényét.

Minden karkötőnkhöz / nyakláncunkhoz 10 db színes párnácskát adunk ajándékba, hogy kedvedre variálhasd ékszered megjelenését.

Igen! A nyaklánc teljes hossza 40 -45 cm és igény szerint változtatható.

Nem! Ennek oka, hogy az ékszereink hátlapja hermetikusan zárt és a hozzá tartozó több színű párnána magában tartja az illóolajat.

Nem, minden párnácska többször használható. Amennyiben más illóolajat használnál a párnácskán, előtte célszerű megmosni, hogy ne keveredjen az olajok illata. Ehhez csak tedd csap alá, mosd meg langyos vízzel és szappannal, majd hagyd megszáradni. 

Természetesen. Minden karkötőnkön található egy gomb, amelynek segítségével beállítható a tetszőleges méret, így vékony csukló esetén is tökéletesen illeszkedik.

Az illóolaj párnácskák hosszú ideig képesek megőrizni az illatokat, így alapvetően már 2-3 csepp illóolaj is elegendő, hogy egésznap érezhesd a választott olaj illatát.

Mindegyik Aromamazing ékszer rendelkezik 2 darab mágnessel, aminek köszönhetően csak akkor fog kinyílni, amikor te akarod és így nem fogod elhagyni az aromapárnát. 

Nem! Az Aromamazing összes ékszere kizárólag hipoallergén nemesacél anyagból készül, ami miatt sem elszíneződés vagy bőrirritáció nem fog kialakulni.

Nem! Mivel maga a zárszerkezet egy önzáró mechanizmus és csak akkor nyílik, amikor a viselője szeretné.